Opis
Drobne urządzenia gastronomiczne
Ubijaczki z wyposażeniem 40l, AR40 Varimixer
Ubijaczki serii AR to najstarsza konstrukcyjnie a zarazem najtrwalsza seria ubijaczek. Seria AR charakteryzuje się tym, że posiada mechaniczną przekładnię pasową z jednoczesną możliwością płynnej regulacji prędkości. To najtrwalszy na Świecie system napędu w ubijaczkach planetarnych. Urządzenia tej serii polecane są ciężkiej pracy również z ciastami chlebowymi czy na pizzę. System napędu został opracowany w latach 60-tych XX wieku i do dzisiaj jest nadal oferowany i ceniony przez użytkowników na całym świecie.
AR – Planetarny system obrotowy narzędzi
Mechaniczna, pasowa, bezstopniowa przekładnia napędu
Wysoka wytrzymałość na obciążenie produkcyjne
Automatyczny system zacisku dzieży
Kontrola właściwej pozycji dzieży poprzez czujnik magnetyczny
Osłona dzieży wykonana z przeźroczystego poliwęglanu z wkładką silikonową do produktów gorących
Elektroniczny zegar czasu pracy liczący do przodu i odliczający czas do tyłu z funkcją PAUZA
Manualne (VL1) lub elektryczne (VL1-S) podnoszenie dzieży
Wyposażenie standardowe: dzieża, rózga STANDARD, hak, mieszadło (łopatka)
Bogate wyposażenie opcjonalne: dzieże połówkowe, zgarniaki, specjalne rózgi, wózek, palnik, maszynka do mięsa, szatkownica do warzyw itp.
Opcjonalne zabezpieczenia IP44 w wersji Marine (M-Marine)
Produkty i zastosowanie:
– Białka jaj (Rózga), 6L/15,5min
– Ubijany krem (Rózga), 10L/7min
– Majonez (Rózga), 32L/40min
– Masło ziołowe (Łopatka), 25kg/2min
– Puree ziemniaczane (Rózga), 23kg/6min
– Ciasto chlebowe 50%AR (Hak), 22kg/7min
– Ciasto chlebowe 60%AR (Hak), 30kg/7min
– Ciasto Ciabatta 70%AR (Hak), 30kg/11min
– Ciasto na muffiny (Łopatka), 24kg/10min
– Ciasto biszkoptowe (Rózga), 10kg/10min
– Mięso na klopsy (Łopatka), 30kg/5min
– Lukier (Łopatka), 29kg/0,5min
– Ciasto na donaty 50%AR (Hak), 25kg/7min
poczta polska sprawdzanie przesyłki
, ile jesc
, ruda slaska kod pocztowy
, tui podmioty zależne
, największe miasta ameryki
, poczta zywiec
, hermes słupsk
, poczta obozowa
, instagram ka.szz
, wittchen.com
yyyyy